Over Ons


Voordeelwijnen.nl maakt deel uit van Conder Wines, een importeur en distributeur van kwaliteitswijnen, olijfolie, champagne en andere natuurlijke producten. We werken samen met de webshops Conderwines.nl en Conderwines.de om een breed scala aan producten te bieden.

 

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan wijnen, waarvan slechts een selectie zichtbaar is op onze website. We richten ons op het leveren van zowel alledaagse als exclusieve wijnen.

 

Sinds 2002 leveren we niet alleen aan groothandels, restaurants en winkels, maar bedienen we ook direct consumenten via onze gecertificeerde webshops.

 

 Kunt u de wijn die u zoekt niet vinden op onze website? Geen probleem! Stuur een e-mail naar klantenservice@voordeelwijnen.nl of bel ons op 085 - 401 59 82. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste wijn.

 

Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur, uitgezonderd feestdagen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij uw keuze.

Met Voordeelwijnen.nl kiest u altijd voor kwaliteit en service. Ontdek uw favoriete wijnen en geniet van rechtstreekse levering aan huis!